Profilbilde Cxex Trådstarter 13-05-24, 23:27
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Tanker rundt «skjulte» fetisher for samboer ?

Jeg lurer litt på hva dere her inne tenker om dette. Jeg er en meget seksuell mann med mine fetisher og lyster. Fetish(er) som jeg selv synes er sære og spesielle, men som pirrer meg mye. Jeg har null fordommer når det gjelder sex/legning/lyster og sånne ting, og hadde nok sagt ja til å prøve det aller meste. Min samboer derimot er vell rake motsetningen. Hun er ikke noe særlig seksuell, har ingen "lyster" eller fetisher (meg bekjent). Vi har vell sex i beste fall 1. pr mnd, og da som often misjonæren med lyset av 😂. 


Jeg er jo litt sånn "manne mann" som er ekstremt lite feminin, men samtidig har en dameundertøy fetish.. Dette er jo noe jeg holder godt skjult, både fordi det er "flaut" og for jeg ikke har peiling på hva hun hadde sagt og følt om jeg fortalte dette. Jeg reiser mye i jobben og "praktiserer" fetishen min alene da.

I et drømme senario hadde jo det å kunne delt denne fetishen med henne vert magisk, men antaglig lite realistisk. Vi har vert sammen i 8år, har barn sammen og har vell ellers ingen hemmeligheter for hverandre (meg bekjent😅).

Så til dere damer. Hva hadde dere foretrukket i et sånn tilfelle ? Ville dere likt å visst om det, eller tenker dere gjerne enkelte ting er best å holde for seg selv ? 😂

Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Dette er jo litt trist å lese. 

Dersom dere ikke evner å snakke med hverandre om fantasier, lyster, behov, grenser og lignende, så er det kanskje ikke rart at dere har mindre sex enn dere ønsker. 

Hva hun vet om deg er én ting, men du skriver at du ikke vet noe om hennes innerste. Med enkelte unntak, så har de fleste lyster og fantasier de kunne tenke seg å prøve ut - noen fantasier hører hjemme der, men mye kan prøves og tilpasses. 

Kanskje du bør ta ansvar for din del, åpne for å snakke om din seksualitet og være åpen for hennes. Uten forventninger og krav om at hun skal umiddelbart hoppe i senga og trygle om g-streng action, men legge til rette for åpenhet. 

Dog, etter 8 år i skjul, kan det føles som utroskap, så velg dine ord med omhu. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Profilbilde Agilis 14-05-24, 08:13
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Akkurat sånn er min oppfatning også. Man kan ikke påtvinge andre folk når de selv ikke etterspør noe de selvfølgelig ikke gjør så derfor holder jeg tett om dette. De kvinner som da evt. "etterspør" er allerede i et forhold, men leker litt på si eller ikke ønsker noe fast. Men stort sett går det i "hva vi har gjort før".

Hvis noe "glipper" ut blir du bare møtt med skam eller krampelatter. Som mann kan du egentlig ikke stille store krav heller fordi da går hun i stedet til nestemann på lista altså minste motstands vei. 



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde FrøkenLucy Godkjent selger 14-05-24, 08:39
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Det er en grunn til at jeg snakker om sex og kink før jeg begynner å date noen. Jeg vil ikke havne i denne situasjonen, verken som den som tier eller den som ikke vet. For meg er det uforståelig at partnere ikke snakker åpent sammen. Kjæresten min er min beste venn og er det noen jeg snakker med om alt så er det han. Det høres ut for meg som om det er et større kommunikasjonsproblem i TS sitt forhold enn bare sex og kink, og jeg ville startet med å "bli kjent" med hverandre på nytt, legge til rette for åpen kommunikasjon, og så etter hvert snakke om fantasier, sex og kink for begge parter når dere har lagt grunnlaget for mer åpenhet. 

💖 💖 💖

Profilbilde Raffen 14-05-24, 09:42
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Buskerud Drammen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

8år er lenge, men det er ikke lenge i et helt liv… Det blir bare verre og verre å ta det opp jo lengre du venter også. 

Uten at de seksuelle utfordringene dreide seg spesifikt om fetisjer, levde jeg i et forhold dobbelt så lenge som deg, med stort sett bare enkleste sort av sex, og i lange perioder ganske lite av det også. Forsøk på å snakke om ting var der, men det var et vanskelig tema. 

Etter vi gikk fra hverandre, ramlet vi likevel inn en god seksuell periode, hvor vi snakket lettere, og begge utviklet seg  mye. Det ville aldri reddet ekteskapet vi hadde å snakke om det tidligere, men en veldig aha-opplevelse av hva vi hadde gått glipp av.

Det er på ingen måte sikkert det vil gå slik, men for å si det kynisk, så er det ikke det værste om du sier noe, og forholdet går dukken.Hvis dere respekterer hverandre slik man bør i et ekteskap, vil ikke dette være noe som gir kroken på døra heller. Og hvis det går til helvete pga dette, så er det kanskje det som er rett, hvis det er noe som betyr noe for deg. Da får du ihvertfall mulighet til å leve slik du ønsker. For hvor mye av livet ditt skal du ikke leve for deg selv? 

WITHOUT FREEDOM OF SPEECH
WE WOULD NOT KNOW WHO THE IDIOTS ARE

Profilbilde CocKforDollie29 14-05-24, 10:01
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Er det ikke bare å spørre. Hva hadde du sagt om jeg kom spradende i dametruse. Litt fleipete. Men du hadde vel fått et svar som definitivt går i retning av hennes egentlig mening om saken. Så vet du hvor landet ligger sånn ca. Og kan da vurdere ut ifra det.

Undress for success.                          **,**                                     fyllevenn

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 14-05-24, 10:38
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde FrøkenLucy

Jo, men dette innebærer at begge prater og er åpne. Kvinner er stort sett ikke veldig åpne om de selv ikke er supertrygge som dere her inne virker til å være. Der ute er det annerledes og du aner lite om hvordan det er å være mann oppi dette. Snakker man sex før en relasjon er det ofte turnoff for henne. Snakker du lite sex er det også turnoff. Noen god føring på dette får du ikke for når du åpner opp med å fortelle hvordan du selv liker ting så blir det enten stille eller pratet bort i vær og vind. Du som dame derimot vil bare høste fordeler av å ta opp dette tema i datingfasen og dermed kunne sortere bort de som er mismatch allerede her noe som jeg som mann ikke kan. For kvinner skal føle så mye og ikke snakke fordi de har null peiling på hva de liker sammen med meg som mann så de må finne seg selv før de kan begynne å prate hvis de prater vel og merke. 

Det beste for en mann om man ikke er i miljøer der sex er tema er å være enten  A - seksuell eller ha lite behov og fantasier for det er ganske åpenbart at sex for hennes del kun er for å fange mannen gjerne for status og økonomi mer enn det fysiske. 


Profilbilde Stella 14-05-24, 11:02
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis
Ikke snakk for alle kvinner!

Profilbilde Agilis 14-05-24, 11:07
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Det er bedre du leser det jeg skriver i stedet for skyte fra hofta. Det blir skjeldent blink selv om Clinter`n treffer hver gang. 


Profilbilde M88Rsaker 14-05-24, 11:36
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Ringsaker
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Det var da voldsomt til svartmaling her da🤔 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.