Profilbilde Frkjegvetikke92 Trådstarter 29-04-24, 21:23
Medlem siden: Apr 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Uerfaren men nysgjerrig på jentesex/kos. Har allerede en jeg kjenner som jeg leker med innimellom. Kanskje trekant? Men fokuset skal være oss men han kan være med litt på siden... Dette blir vi enige om...

Så hva jeg søker....

Søker en venninne... Sorry gutter men dette er ikke noe for dere 😂 IKKE SEND MELDING! 
Søker ei som vil finne på ting - cafe, kino, filmkvelder, tur ut, og gåturer med en seksuell undertone selvfølgelig... Hvor vi kan gå tur uten at noe skjer til å kanskje leke litt - utforske noe jeg er veldig nysgjerrig på. Mulighetene er mange. Dette er helt nytt for meg men jeg liker tanken og den vokser litt på meg. Resten kan vi ta på melding.

Jeg søker noen som savner noen å se film med, kanskje en fotballkamp om du liker det 🫣Kanskje du som meg savner en å prate med om alt og ingenting, en armkrok om kvelden eller noen å krype inntil etter en lang dag, mulighetene er mange så lenge kjemien er der. Cafe eller gå tur også. Kommer kjemien så løsner jeg litt også. Jeg kan være spontan, leken og med på det meste som ikke gjør vondt eller er farlig 😂 kanskje du kan utfordre meg litt.

Du er helst singel, jeg har en jeg leker med innimellom og kanskje vi kunne vært alle tre? men jeg legger meg ikke opp i ditt forhold men det blir mindre komplisert osv om du er alene, eller du får lov å være med ut å leke. Det har ingen betydning for meg 🙂annet enn at jeg tenner litt på trekant, men helst med min "partner". Jeg tennes like mye mentalt som noe annet, så vinner du hode mitt får du tilgang til mye 😂🤪Eksklusive er et ønske og diskré fra min side om enn må være det. Ønsker ikke at du bor for langt unna, for muligheten til å finne på noe spontant om vi har lyst til det. Men det er litt tid til vi kommer dit, bare så det er sagt.
Kommunikasjon må gjerne være noe annet enn bare sex men med en undertone kanskje?

Meldinger som "treff" - "møtes" - "du søker " - eller meldinger med bilde av en pikk. Blir bare ikke besvart, da har du ikke lest profilen min godt nok! Gutter ingen adgang 😂

Aldri hatt jente sex eller tenkt di baner før nå men det er noe som frister å utforske det, så er du som meg litt på søken ta gjerne kontakt 🙂 så finner vi kanskje ut av noe.

Føler du at du liker det du leser så send meg gjerne en melding 🥳 Spent :) 


Akershus Annet
Kvinne søker Kvinne
Profilbilde Agdermilfen Godkjent selger ID-Verifisert 30-04-24, 22:51
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Søker det samme som deg men dessverre et annet sted 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.