Profilbilde Frksecret ID-Verifisert Trådstarter 29-04-24, 23:30
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Du kontaktet meg på chat, nyskjerrig på hvem som skjuler seg bak denne profilen. Vi skriver litt att og frem og du finner veien til min første novelle her inne. Du blir kåt og får lyst på en smakebit av meg. Jeg frister deg med link til en film av meg. Du blir sprengkåt og sliter med å temme kåtskapen din. Alt du ønsker er å få møte meg og føle den deilige kroppen min som rister når jeg kommer. 

Vi skriver litt att og frem her inne om fantasier og lyster før vi blir enig om å møtes på et hotell i Oslo. Jeg sitter i baren sammen med mannen min og ser deg sjekke inn. Du har enda ikke sett ansiktet mitt, bare filmer av den formfulle kroppen og den våte fitta mi.

Du tar heisen opp til hotellrommet, setter deg på sengen og venter i spenning. Jeg kommer inn noen minutter etter deg. Jeg utveksler ikke et ord når jeg kommer. Åpner kåpen og slipper den rett ned. Under har jeg svart undertøy og strømper. Smetter av meg stiletthælene og går målrettet mot deg. Du kan se kåtskapen lyse ut av øynene mine og du skjønner at snart får du gjennomgå. 

Jeg dytter deg lett i overkroppen så du faller bak på underarmene. Jeg setter meg på huk foran deg  og stirrer deg inn i øynene mens jeg knepper opp buksen din. Jeg kan alt kjenne den erigerte penisen din. Jeg lirker buksen din ned og tar tak rundt skaftet. Jeg slikker forsiktig rundt kanten på glans og jeg kjenner du spenner deg av opphisselse. Jeg fører penis inn i munnen og lar den fylles med spytt for en våtere opplevelse mens jeg suger deg.

Mannen min kommer inn i rommet og ser deg ligge lettere tilbakelent på sengen med lukkede øyne, mens jeg står på kne foran deg og suger. Han kommer bort til oss. Tar tak i hestehalen min og dytter hode mitt ned så jeg får penisen din enda lengre inn i munnen og jeg kan høre du slipper ut ett stønn. Mannen min tar kontroll over sugingen min ved å styre meg med hestehalen. Det suges fortere og fortere helt til du nesten kommer, da trekker han meg opp i stående etter hestehalen. Du ser opp på oss i spenning. Mannen min dytter meg ned på alle fire i sengen og signaliserer at du skal ta meg bakfra. 

Du spretter raskt opp og tar av deg buksa helt. Du smetter den harde kuken din inn mot kjønnsleppene mine og kan føle hvor våt jeg er. Du smetter den inn og kjenner den våte varme fitta mi rundt kuken din. Du starter forsiktig men klarer ikke å styre deg. Du tar meg hardt bakfra mens jeg stønner av full hals. Mannen min stiller seg foran oss og kjører penisen sin inn i munnen min. Han tar tak i hode mitt og dominerer blowjoben. Jeg begynner å riste i bena og dere begge vet jeg er nær. Du knuller meg enda hardere mens mannen min fører penis enda lengre inn i munnen min så stønnene mine blir kvalt. Jeg rister intenst og kommer. Dere begge ser på meg og tenker «oh baby, vi har bare så vidt startet» mens dere begge trekker dere ut av meg.

Mannen min legger seg på sengen og jeg trer meg nedpå. Nå er det has tur å få kjenne den våte fitta mi. Du kommer bort til oss og jeg begynner å runke deg mens du knar brystene mine. Jeg fører penisen din inn i munnen min og du kjenner vibrasjonen fra stønnene mine mens jeg suger. Jeg blir våtere og våtere og du hører de våte klaskelydene mens jeg rir mannen min. Med ett trekker jeg penisen din ut av munnen min, bøyer kroppen båkover og kommer i en høylytt orgasme før jeg faller fremover og henter igjen pusten.

Men du er ikke ferdig. Du vil også kjenne på kåtskapen min. Du lar meg ligge slik noen minutter før du trekker meg opp. Jeg snur meg mot deg og skjønner hva du vil. Jeg trekker av deg skjorta og forbereder meg på en runde til. Du løfter meg opp og bærer meg bort til skrivebordet. Du legger meg på rygg, sprer beina mine og fører penis inn. Hode mitt henger utenfor skrivebordet og mannen min finner på ny munnen min. I denne vinklen kommer penis enda lengre inn i munnen min og du hører hvordan han kveler lydene mine. Du finner klitten min med tommelen og masserer den lett. Jeg begynner på ny å skjelve. Du masserer klitten enda hardere og øker tempoet med kuken. Mens mannen min tar ett fast grep på hver side av hode mitt og dominerer munnen min. I ren opphisselse og nytelse squirter jeg på deg og dere begge kommer. Du i fitta mi og han i munnen min.

Profilbilde Dupparn ID-Verifisert 30-04-24, 00:14
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herregud sier jeg bare…. Den novellen gjorde susen🙈 Fantastisk pirrende skrevet…

Profilbilde Teobal800 07-05-24, 12:49
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Møre og Romsdal Hustadvika
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Meget bra skrevet

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.