Profilbilde DinaW VIP ID-Verifisert 05-05-24, 11:40
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 7 / 0 / 1

Kanskje litt mye å ha en  helg sammen på hotell første gang man møtes…? Tenk om dere etter en times tid fant ut at kjemien ikke var der? 

Det kan jo hende at hun virkelig er syk. Hvis du i utgangspunktet har et positivt inntrykk så la tvilen komme henne til gode. Du avlyste jo selv en gang også. Ting skjer. Man kan bli syk. 

Men det kan jo også hende at hun fikk kalde føtter. Å tilbringe en helg på hotell med en man aldri har møtt før er ihvertfall ikke noe jeg hadde funnet på eller blitt med på som første date. 

Hva med å date på en litt enklere måte? Ut og ta en lunsj og gå en tur sammen.  Men det er vel litt distanse mellom dere som vanskeliggjør. Du burde kanskje heller booket deg (alene) inn på hotell i byen der hun bor og så bare møtt henne i en litt enklere setting? 

Sexy is what sexy does 😉

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 05-05-24, 12:21
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Skien
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Fjellgutt85

Jeg ville spurt henne direkte om hun faktisk ønsker å møte deg, om hun føler at det for eksempel er for stor avstand, eller om hun ønsker å møtes på en annen måte. Kanskje hun bare har fått kalde føtter? En åpen og ærlig dialog er alltid det beste. 


Det høres litt ut som unnskyldninger fra hennes side, da hun har avlyst flere ganger. Spesielt den siste da hun vet at du har booket hotell, betalt og reist langt. 

Misforstå meg rett, det kan faktisk hende at det har kommet ting i veien for henne de gangene hun har avlyst, og det er viktig å huske på at du ikke må si til henne at du tror det ene eller det andre. Da er det bedre å spørre henne om hva hun faktisk tenker og gjøre henne trygg på at hun kan være ærlig og direkte. Kanskje er hun usikker/sjenert.

Av egen erfaring så funker det dårlig på sikt å date noen som bor så langt unna, med mindre det skulle være såpass god kjemi, og at den ene er åpen for å flytte på seg. Der er vi alle forskjellige. Noen får det til å fungere veldig bra også 


Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Fjellgutt85 ID-Verifisert Trådstarter 05-05-24, 18:29
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Møre og Romsdal Rauma
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DinaW

 nå var vi jo ganske samstemt om det med å ta hotell samme var akkurat 50/50 fordeling der. og akkurat det kjemien den ligger litt der i  lufta for det stemmer ganske greit på meldinger og sånt å det er ikke så reint lite gris prat mellom oss to får å si det sånn da :P  men vi fortsetter og kjøre løpet og gjør et forsøkt til litt seinere i mnd.. da blir det en dags tur ned over og så tar vi en tur date :)  


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.