NT
AnonymKyss12 16-11-22, 19:16 Slettet bruker
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Her er alt planlagt, veid og loggført 😅🤗 merker stor forskjell når man trener og spiser bra mot å "kose seg" hver dag og sitte i sofaen 🙈 både på sexlyst, energi og livskvalitet 🌞 men det er nå min mening 🤗😊😋

NT
AnonymLaks19 16-11-22, 21:37 Slettet bruker
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ja passer på at det er mye kake og digg i dietten , viktig med kos☺️

NT
AnonymKys50Trådstarter 16-11-22, 21:56 Slettet bruker
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av TheRonin_

Ja passer på at det er mye kake og digg i dietten , viktig med kos☺️

Og da antar jeg at du er en slank person som kan spise hva han vil? *misunnelig*

Sexleketøy på nett - Nytelse.no
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Mumerikken 16-11-22, 22:06
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg er ganske nøye på hva slags mat jeg kjøper og spiser. Jeg er opptatt av dyreverferd og miljøvern og velger helst økologisk og kjøtt fra lokale produsenter, fremfor kjøtt fra de store. Jeg vil ikke ha i meg så mye tilsetningsstoffer, kjemikalier og kunstig søtning, så jeg velger å skeie ut med litt snop på lørdag men ellers ingenting. Jeg drikker sjelden brus. Det går i kaffe og vann

Jeg lager mat fra bunnen, lager eget brød og proeinkilden er mest fisk. Jeg vil ha mye grønnsaker og frukt 😊

NT
AnonymHai97 16-11-22, 22:07 Slettet bruker
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Brown_Delight

Opprinnelig skrevet av TheRonin_

Ja passer på at det er mye kake og digg i dietten , viktig med kos☺️

Og da antar jeg at du er en slank person som kan spise hva han vil? *misunnelig*

Nei fasan jeg jobber 200 timer i mnd som håndverker og står på.. men derfor det er viktig med den koden ☺️ Har en normal kropp, koser meg masse med det ☺️ Ok.. er 190 høy, det hjelper litt 🤣🤣

NT
AnonymSkratt18Trådstarter 16-11-22, 22:13 Slettet bruker
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Mumerikken

Jeg er ganske nøye på hva slags mat jeg kjøper og spiser. Jeg er opptatt av dyreverferd og miljøvern og velger helst økologisk og kjøtt fra lokale produsenter, fremfor kjøtt fra de store. Jeg vil ikke ha i meg så mye tilsetningsstoffer, kjemikalier og kunstig søtning, så jeg velger å skeie ut med litt snop på lørdag men ellers ingenting. Jeg drikker sjelden brus. Det går i kaffe og vann

Jeg lager mat fra bunnen, lager eget brød og proeinkilden er mest fisk. Jeg vil ha mye grønnsaker og frukt 😊


Apropos kjemikalier, tilsetningsstoffer; det er jo omtrent umulig å få i seg ren mat om man kjøper fra de store produsentene i Norge. Det er for mye salt og sukker i altfor mange matvarer. Jeg liker pasta (grov) og pastasaus. Inntil to år siden var Dolmio Classico en favoritt inntil jeg fikk vite hvor mye sukker som er tilsatt. Helt forferdelig mye! Mr. Lee nudler har for mye salt og mer enn det som anbefales av daglig inntak. Eneklte brød som markedsføres som grove har sirup i seg. I sum blir det ganske mye salt og sukker i løpet av en dag så her må man være bevisst på hva en får i seg. Nå har jeg lært å lage bolognese fra bunnen av og synes det smaker fortreffelig. 

Det skumle er at mange mennesker i Norge står i fare for å å utvikle prediabetes eller diabetes type 2. Mange har allerede høyt blodtrykk, men vet det ikke. Legene forklarer det med at en del mennesker har høy smerteterskel og tilskriver kroppssmerter etc. som egentlig er symptomene på høyt blodtrykk, andre ting. 

Nei, hjemmelagd mat er best.


Profilbilde Mumerikken 17-11-22, 12:15
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Brown_Delight

Opprinnelig skrevet av Mumerikken

Jeg er ganske nøye på hva slags mat jeg kjøper og spiser. Jeg er opptatt av dyreverferd og miljøvern og velger helst økologisk og kjøtt fra lokale produsenter, fremfor kjøtt fra de store. Jeg vil ikke ha i meg så mye tilsetningsstoffer, kjemikalier og kunstig søtning, så jeg velger å skeie ut med litt snop på lørdag men ellers ingenting. Jeg drikker sjelden brus. Det går i kaffe og vann

Jeg lager mat fra bunnen, lager eget brød og proeinkilden er mest fisk. Jeg vil ha mye grønnsaker og frukt 😊


Apropos kjemikalier, tilsetningsstoffer; det er jo omtrent umulig å få i seg ren mat om man kjøper fra de store produsentene i Norge. Det er for mye salt og sukker i altfor mange matvarer. Jeg liker pasta (grov) og pastasaus. Inntil to år siden var Dolmio Classico en favoritt inntil jeg fikk vite hvor mye sukker som er tilsatt. Helt forferdelig mye! Mr. Lee nudler har for mye salt og mer enn det som anbefales av daglig inntak. Eneklte brød som markedsføres som grove har sirup i seg. I sum blir det ganske mye salt og sukker i løpet av en dag så her må man være bevisst på hva en får i seg. Nå har jeg lært å lage bolognese fra bunnen av og synes det smaker fortreffelig. 

Det skumle er at mange mennesker i Norge står i fare for å å utvikle prediabetes eller diabetes type 2. Mange har allerede høyt blodtrykk, men vet det ikke. Legene forklarer det med at en del mennesker har høy smerteterskel og tilskriver kroppssmerter etc. som egentlig er symptomene på høyt blodtrykk, andre ting. 

Nei, hjemmelagd mat er best.

Helt klart og det skumle er at selv om man leser på pakkene så er det mye dritt som gjemmer seg bak fancy navn. De har jo markedsført kunstog søtning som et bedre alternativ helt til nå nylig hvor de i siste studier hadde sett at det faktisk er værre enn sukker. 


NT
AnonymSkratt28Trådstarter 17-11-22, 14:34 Slettet bruker
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Mumerikken

Opprinnelig skrevet av Brown_Delight

Opprinnelig skrevet av Mumerikken

Jeg er ganske nøye på hva slags mat jeg kjøper og spiser. Jeg er opptatt av dyreverferd og miljøvern og velger helst økologisk og kjøtt fra lokale produsenter, fremfor kjøtt fra de store. Jeg vil ikke ha i meg så mye tilsetningsstoffer, kjemikalier og kunstig søtning, så jeg velger å skeie ut med litt snop på lørdag men ellers ingenting. Jeg drikker sjelden brus. Det går i kaffe og vann

Jeg lager mat fra bunnen, lager eget brød og proeinkilden er mest fisk. Jeg vil ha mye grønnsaker og frukt 😊


Apropos kjemikalier, tilsetningsstoffer; det er jo omtrent umulig å få i seg ren mat om man kjøper fra de store produsentene i Norge. Det er for mye salt og sukker i altfor mange matvarer. Jeg liker pasta (grov) og pastasaus. Inntil to år siden var Dolmio Classico en favoritt inntil jeg fikk vite hvor mye sukker som er tilsatt. Helt forferdelig mye! Mr. Lee nudler har for mye salt og mer enn det som anbefales av daglig inntak. Eneklte brød som markedsføres som grove har sirup i seg. I sum blir det ganske mye salt og sukker i løpet av en dag så her må man være bevisst på hva en får i seg. Nå har jeg lært å lage bolognese fra bunnen av og synes det smaker fortreffelig. 

Det skumle er at mange mennesker i Norge står i fare for å å utvikle prediabetes eller diabetes type 2. Mange har allerede høyt blodtrykk, men vet det ikke. Legene forklarer det med at en del mennesker har høy smerteterskel og tilskriver kroppssmerter etc. som egentlig er symptomene på høyt blodtrykk, andre ting. 

Nei, hjemmelagd mat er best.

Helt klart og det skumle er at selv om man leser på pakkene så er det mye dritt som gjemmer seg bak fancy navn. De har jo markedsført kunstog søtning som et bedre alternativ helt til nå nylig hvor de i siste studier hadde sett at det faktisk er værre enn sukker. 



Så sant! Jeg fikk hakeslepp etter å ha oppdaget det du skrev noe om. Matvarebransjen er en diger bløff. Det er mye bedre å lage maten fra bunnen av (i alle fall det som er mulig innenfor rimelig tid).